BLOG | matchen als yin-yang

Niemand minder dan R365 Christie’s International Real Estate doet de verkoop van de penthouses en Rooftop apartments in Eden District. Het makelaarskantoor met wereldwijd 1350 vestigingen is gespecialiseerd in de verkoop van ‘Exceptional Luxury Homes’. En daar mag Eden District zich onder scharen. Het aanbod en de makelaar matchen als yin-yang. We spreken Margot en Leslie de Ruiter die met enthousiasme over de penthouses vertellen.

Margot trapt af: “Belangstellenden zitten straks met mij aan tafel. Daar kijk ik enorm naar uit, want Eden District springt er echt uit door de diversiteit, duurzaamheid en bovenal de ligging. Je woont hier op de pier, omringd door water. Heerlijk rustig, maar wel met 5 minuten fietsen in hartje Rotterdam. Die gesprekken met belangstellenden vinden trouwens helemaal corona-proof plaats op een dusdanige manier dat de klant zich daar fijn bij voelt. Hoe? Dat stemmen we gewoon met elkaar af.”

Goede investering
“Ik sluit me aan bij Margot. Dit is echt een bijzonder project. Ik ben ervan overtuigd dat de aankoop van een penthouse een goede investering is. Het Lloydkwartier wordt in de volksmond nu al het nieuwe Scheepvaartkwartier genoemd. Dat zegt iets over de populariteit en dus ook over een verwachte waardestijging van het vastgoed”, vult Leslie aan. Maar dit vooruitzicht is nog niet eens dé reden waarom de penthouses zo in de smaak zullen vallen, vinden beide makelaars.

“Rotterdam is bijzonder in trek. De stad staat bekend om de hoogbouw en penthouses bevinden zich vaak op 20 hoog of hoger. Dat gevoel van met je hoofd in de wolken heb je niet bij Eden District en toch proef je aan alles dat je in een penthouse leeft. De penthouses liggen op de 8e verdieping, waardoor je gegarandeerd een vrij uitzicht hebt op de stad én de Maas, soms zelfs Het Park. Toch ben je verbonden met wat er op het water en op straat gebeurt. We spreken uit ervaring; veel mensen vinden dat prettig.”

Image

 

Als we vragen wie hier naar alle waarschijnlijkheid komt wonen, kunnen Leslie en Margot geen concreet antwoord geven. “De verschillende groottes in de penthouses zal andere doelgroepen aanspreken. Stel je laat een grote villa achter, in Rotterdam of in het Westland bijvoorbeeld, omdat je comfort wilt zonder in te boeten op ruimte dan is het exclusieve penthouse van ruim 360 m2 aan de Kratonkade 534 ideaal. Maar ook als ondernemer met een druk sociaal leven ben je hier op je plek. Feit is dat Eden District mensen trekt die midden in het leven staan en een balans zoeken tussen een dynamisch stads leven en een rustig thuis met privacy.”

 

Is vrijheid wat je zoekt?

Het grote voordeel van nieuwbouw kopen is dat je het helemaal naar eigen smaak en idee inricht. Geen ‘erfenissen’, geen concessies. Margot: “De bouw is in volle gang en het volledige project wordt in 2022 opgeleverd. De basis staat en na de oplevering heb je aardig wat vrijheid om je persoonlijke woondromen te realiseren.” Wil je meer weten? Neem dan contact op met Margot de Ruiter en mis deze kans niet…

 

 

Bekijk het exclusieve penthouse