Eden Citywalk | zaterdag 5 juni aanstaande van 12.00 - 15.00 uur

De zon gaat weer schijnen en de temperaturen gaan omhoog. Tijd voor een Eden Citywalk! Het leuke is dat je nu ook een terrasje kunt pakken onderweg, bij Dudok in het Park bijvoorbeeld. Of bij Parqiet, er vlak naast. Petit restaurant Louise heeft trouwens ook een heel leuk terras. En bij Hotel New York zit je natuurlijk ook super goed. Het is allemaal op de route…

Image

 

 

Eden Citywalk op zaterdag 5 juni a.s.

Eden District is het begin- en eindpunt van de wandeling. Je kunt de wandeling uiteraard elke dag lopen, maar het leuke van 5 juni is dat je andere belangstellenden en kopers kunt ontmoeten bij de Piaggio van Kaldi. Kaldi staat van 12.00 tot 15.00 uur op de Lloydkade met heerlijke espresso en cappuccino. Zo kun je even wat drinken voor je vertrekt of weer terugkomt, maar ook je eventuele vragen stellen aan de makelaars over het project en het laatste aanbod dat nog te koop is. We kunnen ook met elkaar een rondje om de bouwplaats lopen en uitleg geven. De bouwplaats zelf is dicht, dus weet dat we er niet op kunnen.

 

Vooraf aanmelden is niet nodig. Je kunt de wandeling namelijk op eigen initiatief lopen.

Kom je met de auto, dan kun je in de wijk betaald parkeren. Dat kan op straat, maar ook in Q-park Schiecentrale (Schiehavenkade 120).

 

We adviseren de wandelkaart te downloaden via onderstaande link en thuis te printen. In de kaart staan naast de route ook diverse hotspots. Onderdeel van de route is een rit met de watertaxi, maar uiteraard kun je er ook voor kiezen om terug te lopen. We adviseren je de watertaxi van te voren te reserveren. Het telefoonnummer is 010 – 403 03 03.

Download de wandelkaart
  • Map Print de kaart thuis en neem deze mee als je aan de wandel gaat. Je kunt 'm ook opslaan in je telefoon natuurlijk! Download