Stadswoningen in The Gardens, appartementen en penthouses in Waterfront en Riverside...

Eden District ligt in het Lloydkwartier Rotterdam, aan twee kanten aan de Maas, en is onderverdeeld in drie deelplannen. Riverside ligt aan aan de kant van de Maas waar de boten varen, Waterfront aan de Schiehaven en The Gardens liggen aan de twee tussenstraten Loods Borneo en Loods Bali. Op deze pagina lees je meer over de woningtypes in de drie deelgebieden. Wil je een specifieke woning bekijken, dan kun je het beste de woningzoeker raadplegen in het menu.

Waterfront

12/55 Beschikbaar
4-5 kamers
131 - 209 m²
€ 496.000 - € 1.691.500

Waterfront ligt aan de Maas, aan de rustige Schiehaven. Hier heb je een geweldig uitzicht op het water, maar ook op het Lloydkwartier en de rest van de stad. In Waterfront is nog een aantal 3- en 4-kamerappartementen te koop en drie unieke penthouses. Bij de meeste appartementen ligt de living aan de waterkant en heb je je terras aan de kant van de binnentuin, op het zuiden dus! Op de begane grond en eerste verdieping zijn nog drie tweelaagse appartementen met een plafond van ongeveer 5 meter hoog te koop! Laat je verrassen door het laatste aanbod!

Woningtypes bekijken in Waterfront
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

The Gardens

9/17 Beschikbaar
4-6 kamers
113 - 213 m²
€ 500.000 - € 735.000

In deelplan The Gardens hebben we twee straten tussen de Lloydkade en Kratonkade met stoere, royale stadswoningen van 3, 4 en 5 woonlagen: Loods Bali en Loods Borneo, ontworpen door twee verschillende architectenbureaus. Aan de straat ligt niet alleen de voordeur, ook een entreeterras waar je lekker buiten kunt zitten. Aan de living of woonkeuken ligt de achtertuin, die grenst aan de buitengewoon groene, gemeenschappelijke binnentuin. Hier komen mooie grote bomen en gevarieerde bloemen en planten. Hier geniet je van ultieme rust in de dynamische stad. En hoor je straks de vogels fluiten als je je dag start met een cappuccino in je eigen tuin.

Woningtypes bekijken in The Gardens
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Riverside

1/23 Beschikbaar
4 kamers
148 m²
€ 915.000,- v.o.n.

Riverside ligt direct aan de Maas, waar de boten de hele dag langs varen. Een unieke view én een bijzonder prettige zonligging van de balkons en terrassen op het zuiden. In Riverside is nog slecht één appartement te koop: 4-kamerappartement #19. Dit is een prachtig appartement met een royale living met eilandkeuken, twee riante terrassen, drie slaapkamers en twee badkamers.

Laatste woningtype bekijken in Riverside
Image
Image
Image
Image