Appartementen in Waterfront, penthouses in Eden Exclusief en stadswoningen in The Gardens

Eden District ligt in het Lloydkwartier Rotterdam, aan twee kanten aan de Maas, en is onderverdeeld in drie deelplannen. Waterfront ligt aan de Kratonkade (aan de Schiehaven), Riverside aan de Lloydkade en The Gardens liggen aan de twee tussenstraten Loods Borneo en Loods Bali. Op deze pagina lees je meer over de woningtypes in de drie deelgebieden.

Waterfront

1/53 Beschikbaar
5 kamers
179 m²
€ 850.000

Waterfront ligt aan de Maas, aan de rustige Schiehaven, schuin tegenover de Schiecentrale. Hier woon je heerlijk rustig en heb je een geweldig uitzicht op het water. In Waterfront is nog 1 appartement te koop: het unieke tweelaagse appartement #33 met hoge plafonds en een fraaie indeling.

Woningtypes bekijken in Waterfront
Image
Image
Image

Eden Exclusief

1/3 Beschikbaar
5 kamers
366 m²
€ 2.400.000

Het klassieke idee van een gebouw bestaande uit drie delen, waarbij de penthouses het dak vormen, wilde de architect een keer vrij interpreteren. Het resultaat is een toplaag die door een afwijkend gevelmateriaal - van (gerecyclede) koperen platen - losstaat van de appartementen eronder en drie penthouses die heel duidelijk verschillen in grootte en vorm. Voor het luxe gevoel hebben we in de penthouses voor verschillende hoogten gekozen. Deels is het plafond maar liefst 3,5 meter hoog. Uiteraard is het prachtige uitzicht op de Maas optimaal benut.

Penthouse bekijken in Eden Exclusief
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

The Gardens

0/17 Beschikbaar
6 kamers
213 m²
€ 735.000

In deelplan The Gardens hebben we twee straten tussen de Lloydkade en Kratonkade met stoere, royale stadswoningen: Loods Bali en Loods Borneo, ontworpen door twee verschillende architectenbureaus. Naast de voordeur hebben de stadswoningen een fraai entreeterras waar je lekker buiten kunt zitten. Aan de living en woonkeuken ligt de achtertuin, die grenst aan de buitengewoon groene, gemeenschappelijke binnentuin. Hier komen mooie grote bomen en gevarieerde bloemen en planten. Hier geniet je van ultieme rust in de dynamische stad. En hoor je straks de vogels fluiten als je je dag start met een cappuccino in je eigen tuin.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Riverside

0/23 Beschikbaar
3 kamers
148 m²
€ 899.000,- v.o.n.

Riverside ligt direct aan de Maas, waar de boten de hele dag langs varen. Een unieke view én een bijzonder prettige zonligging van de balkons en terrassen op het zuiden. In Riverside hebben we geen aanbod meer, maar Waterfront kun je nog kopen. Deze appartementen hebben uitzicht op de Schiehaven en de lommerrijke binnentuin. Het balkon of terras ligt op het zuiden, waarvan de hoogste ook uitzicht bieden op de Maas.

Image
Image
Image
Image