Two floor apartments

Op zoek naar iets speciaals? Dan heeft Eden District de dubbele benedenhuizen beschikbaar. Bijna ieder beschikbaar bouwnummer is een unieke woning. Lees hieronder per bouwnummer de beschrijving en kies jouw favoriet.

Image

Bouwnummer 33
Een extra speciale woning op de hoek van Loods Bali & de Kratonkade. Deze woning heeft maar liefst 179 m² woonoppervlakte. Genoeg ruimte dus om te wonen én te werken. Het zonneterras biedt het hele jaar een mooie plek om te genieten van de buurt en de lommerrijke binnentuin.

 

Bouwnummer 34 & 36

De ruimte van de woonkamer en keuken wordt bij deze woning extra benadrukt door de 4,5 meter hoge verdiepingsramen. Aan de voorkant zijn ze georiënteerd op de Schiehaven, aan de achterkant op de binnentuin. Relaxen kan in de royale, lichte zithoek aan de tuinzijde. Het hele gezin heeft met 150 m² woonoppervlakte de ruimte en op de verdieping zijn vier slaapkamers en een strak vormgegeven badkamer. De zon opzoeken kan in je privé tuin (ca. 20 m²) gelegen op het Zuiden.

 

Bouwnummer 41

Op zoek naar een woning met een ruime living en keuken? Dan is dit dubbel benedenhuis van 127 m² misschien wat voor jou. De living en keuken op de begane grond zijn gezamenlijk al maar liefst 67 m² groot! Op de verdieping heeft deze woning twee fijne slaapkamers, ruime badkamer en berging.

Image