Wonen in Eden District

Geen mens is hetzelfde. Waarom z’n woning dan wel? De keuze in Eden District is zeer gevarieerd. Zo zijn er two floor- en loft apartments met uitzicht over de Maas of Schiehaven, Town houses aan de twee loodsen en op het dak of bij een van de poorten zijn vrije kavels beschikbaar. Daar ontwerp je je eigen Rooftopvilla of Gate House.

Riverside

0/23 Available
3 kamers
148 m²
€ 899.000,- v.o.n.

Riverside ligt direct aan de Maas, waar de boten de hele dag langs varen. Een unieke view én een bijzonder prettige zonligging van de balkons en terrassen op het zuiden. In Riverside hebben we geen aanbod meer, maar Waterfront kun je nog kopen. Deze appartementen hebben uitzicht op de Schiehaven en de lommerrijke binnentuin. Het balkon of terras ligt op het zuiden, waarvan de hoogste ook uitzicht bieden op de Maas.

Image
Image
Image
Image

The Gardens

0/17 Available
6 kamers
213 m²
€ 735.000

In deelplan The Gardens hebben we twee straten tussen de Lloydkade en Kratonkade met stoere, royale stadswoningen: Loods Bali en Loods Borneo, ontworpen door twee verschillende architectenbureaus. Naast de voordeur hebben de stadswoningen een fraai entreeterras waar je lekker buiten kunt zitten. Aan de living en woonkeuken ligt de achtertuin, die grenst aan de buitengewoon groene, gemeenschappelijke binnentuin. Hier komen mooie grote bomen en gevarieerde bloemen en planten. Hier geniet je van ultieme rust in de dynamische stad. En hoor je straks de vogels fluiten als je je dag start met een cappuccino in je eigen tuin.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

0/ Available

0/ Available

0/ Available

0/ Available