Image
Image
Image

Exclusive penthouse preview

Experience the view

Eden District in het Lloydkwartier beschikt over een exceptioneel penthouse van ruim 360 m2. Deze vrijstaande dakvilla biedt internationale allure en een panoramische view van 360° op de Maas, de Euromast en de havens van Rotterdam. Het penthouse overstijgt alle verwachtingen. Naast de uitzonderlijke woonoppervlakte en het adembenemende uitzicht is ultieme privacy gegarandeerd.

Op zaterdag 9 april en zondag 10 april organiseren we van 13.00 tot 15.00 uur een exclusieve preview op locatie.

Tijdens het event exposeert Art Gallery Voûte een prachtige selectie van haar uiteenlopende collectie. De collectie hedendaagse kunst van de galerie bestaat uit indrukwekkende schilderijen, sculpturen en fotografie. Edwin Voûte is op beide dagen zelf aanwezig om u rond te leiden of eventuele vragen over de kunstwerken te beantwoorden.

Restaurant GOUD van Herman den Blijker zorgt voor een heerlijke bite.

Image

Tijd en locatie

 

De exclusieve preview is op zaterdag 9 april en zondag 10 april aanstaande, van 13.00 tot 15.00 uur. Zaterdag 9 april is Remco de Groot van Kettner Makelaardij uw gastheer en op zondag 10 april wordt u ontvangen door Leslie de Ruiter van Christie’s International Real Estate. Op zondag is ook de architect aanwezig.

 

U kunt zich aanmelden bij de betreffende makelaar. De contactgegevens vindt u op uw uitnodiging. U kunt zich ook aanmelden via onderstaande link. Wat u het makkelijkste vindt…

 

 

Online aanmelden voor zaterdag 9 april

Route en de Marathon van Rotterdam

 

Op zondag 10 april vindt de Marathon van Rotterdam plaats. Daardoor is een deel van de stad afgesloten. Het Lloydkwartier blijft goed bereikbaar. U kunt bijvoorbeeld via de A20 en Marconiplein rijden. Op de A20 neemt u afslag 12 richting Delfshaven Rotterdam. Vanaf hier navigeert u gemakkelijk naar de Kratonkade 534 en zult u geen belemmeringen tegenkomen door de Marathon.

 

Als u met de auto komt, kunt u uw auto parkeren in de garage van Eden District. De entree van de garage is in de tussenstraat Loods Borneo. U kunt de bouwplaats vervolgens lopend betreden vanaf de hoge poort aan de Kratonkade. In de binnentuin wordt u ontvangen. Vanuit hier gebruiken we de lift naar de 8e verdieping.

 

 

Bekijk op deze kaart welke wegen gesloten zijn