Town House Borneo

De ongekend ruime town houses aan Loods Borneo met vier of vijf woonlagen variëren tussen de 183 tot maar liefst 213 m². Met ruimte genoeg voor een vide en/of een dakterras. Elke woning heeft een eigen voor- en achtertuin. Speciaal ontworpen ‘Maasramen’ bieden onverwacht zicht op het water.

Image
Image
Image
Town House Borneo 4-laags

Te koop voor € 635.000,- v.o.n.

De vierlaagse woningen aan Loods Borneo (bouwnummer 45, 46, 49 & 50) hebben een fijne living en keuken op de begane grond die door middel van de vide in contact staat met de werkkamer op de verdieping. Verder heeft deze woning drie ruime slaapkamers, twee badkamers (waarvan één en-suite) en berging. Op de begane grond zijn twee fijne buitenruimtes te vinden; een entreeterras (7 m²) gelegen op het zuidwesten en een privé tuin (21 m²) gelegen op het noordoosten en grenzend aan de binnentuin.

 

Town House Borneo 5-laags

Te koop voor € 730.000,- v.o.n.

De vijflaagse woningen aan Loods Borneo (bouwnummer 44, 47 & 48) hebben maar liefst 213 m² woonoppervlakte. Op de begane grond is een ruime (werk) kamer te vinden, grenzend aan de voortuin. Aan de achterzijde is een fijne leefkeuken, die door middel van een vide in contact staat met de woonkamer op de eerste verdieping. Verder heeft deze woning drie slaapkamers, twee badkamer en een berging. De zon opzoeken kan op één van de drie buitenruimtes!

Image