Inschrijven & ToewijzenOp de woningzoeker vind je alle bouwnummers van de woningen die in verkoop zijn. Bij ieder bouwnummer kun je de desbetreffende verkoopinformatie inzien. Heb je je favoriete woning gekozen en wil je in aanmerking komen voor één van de woningen? Dan kun je het inschrijfproces starten.

Informatie & Inschrijven

Om het inschrijfformulier te ontvangen dien je je als geïnteresseerden in te schrijven. Je ontvangt dan een e-mail met een unieke inschrijflink (let op; er zit een vertraging tussen het inschrijven op de website en het ontvangen van de inschrijflink). Zodra je hierop klikt kan niemand meekijken. Er wordt namelijk gewerkt met een beveiligde verbinding, net als bij online bankieren. Voordat je aan de slag gaat, krijg je van ons een e-mail waarmee we nogmaals checken of we het juiste e-mail adres hebben, hierin staat een link waarmee jij de persoonlijke inschrijfapplicatie kunt benaderen.

 

In deze persoonlijke inschrijfapplicatie vul je jouw gegevens in door de verschillende stappen te volgen. Heb je alle gegevens naar wens ingevuld? Klik dan op ‘Verzenden’. Je inschrijving wordt dan naar ons verstuurd en definitief opgeslagen.

 

Geen e-mail ontvangen? Kijk dan of deze in je spamfolder is terecht gekomen. Heb je hem hier ook niet ontvangen, stuur dan een e-mail naar verkoop@blauwhoed.nl. Wij zorgen ervoor dat de inschrijflink dat zo spoedig mogelijk jouw kant op komt.

Verkoopgesprekken

Nadat we jouw formulier hebben ontvangen, checken we of de gegevens compleet zijn. Is er een woning van jouw voorkeur beschikbaar? Dan wijzen we deze toe. Je ontvangt dan een e-mail met het nieuws dat je een woning toegewezen hebt gekregen. Hierna neemt één van de betrokken makelaars contact met je op om een eerste verkoopgesprek in te plannen. Tijdens dit eerste gesprek wordt allereerst de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop van de woning financieel haalbaar is. Tevens neemt de makelaar het proces van de aankoop van de woning met je door en samen werpen jullie een eerste blik op de (concept)contractstukken. Na dit gesprek ontvang je een usb-stick met de verkoopinformatie, onder andere bestaande uit verkooptekeningen, technische omschrijving en koop- en aannemingsovereenkomst. Aan de hand van deze informatie kun je een weloverwogen besluit nemen of je overgaat tot aankoop.

Tekenafspraken

Na dit verkoopgesprek volgt dan ook binnen een periode van maximaal drie weken de tekenafspraak. Het is goed om te weten dat je na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst nog twee maanden de tijd hebt om de financiering te regelen.

 

We wensen je veel plezier & succes met het kiezen van jouw ideale huis in Eden District.