Het Lloydkwartier, een creatieve en dynamische plek in Rotterdam

Eden District ligt in het Lloydkwartier, tussen de Kraton- en Lloydkade, aan twee kanten direct aan de Maas. Eigentijdse hangouts, het Maaspodium, populaire cafés en restaurants, sportclubs, Albert Heijn, basisscholen, middelbare scholen, kinderdagverblijven, het Park, je hebt in het Lloydkwartier echt alles in de buurt. En lopend, met de fiets, de metro of watertaxi ben je in no time in de stad.

Image

Urban living Rotterdam

De Lloydpier en naastgelegen Mullerpier vormen samen één van de meest waterrijke wijken van Rotterdam centrum: het Lloydkwartier. Het zicht op het water, de mix van architectuur, chique, ontspannen en stoere hotspots en de drukte op het water vervelen nooit en geven de wijk een dynamische karakter.

Een inspirerende plek om te wonen, te werken, uit te gaan en te ontspannen. En dat alles op 5 minuten fietsen van het centrum, het Oude Westen en Delfshaven en 7 minuten rijden van de Ring Rotterdam. Bovendien kun je met het openbaar vervoer ook heel goed uit de voeten van en naar het Lloydkwartier. Én met de watertaxi natuurlijk!

Image
Image
Image
Image