Het Lloydkwartier, een creatieve en dynamische plek in Rotterdam

Eigentijdse hangouts, het Maaspodium, cafés en restaurants, sportclubs, Albert Heijn, basisscholen, middelbare scholen, kinderdagverblijven en het Park... Je hebt in het Lloydkwartier echt alles in de buurt. Hier woon je rustig, op een stoere plek, met de stad heel dichtbij. Het Lloydkwartier is volop in ontwikkeling. Met de komst van nieuwbouwprojecten Eden District, Lloyd Yard, Babel en Sawa wordt het Lloydkwartier afgebouwd en daarmee een uniek en populair woongebied aan de Maas.

Image

De Lloydpier en naastgelegen Mullerpier vormen samen één van de meest waterrijke wijken van Rotterdam centrum: het Lloydkwartier. Het zicht op het water, de mix van architectuur, chique, ontspannen en stoere hotspots en de drukte op het water vervelen nooit en geven de wijk een dynamisch karakter.

Het Lloydkwartier is een inspirerende plek om te wonen, te werken, uit te gaan en te ontspannen. En dat alles op 5 minuten fietsen van het centrum, het Oude Westen en Delfshaven en 7 minuten rijden van de Ring Rotterdam. Bovendien kun je hier met het openbaar vervoer ook heel goed uit de voeten. Inclusief de watertaxi natuurlijk, die brengt je in een mum van tijd op allerlei plekken in de stad!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image