Rotterdam's best kept secret

Eden District ligt in het Lloydkwartier in Rotterdam. Op de Lloydpier, dus aan twee kanten aan de Maas. Een unieke plek waar je de havensfeer nog volop voelt en de kwaliteit van wonen voorop staat. Eden District is in aanbouw. Je kunt hier over een jaar al wonen! Er is nog beperkt aanbod: 1 tweelaags appartement, 2 Rooftop Apartments en 1 penthouse.

Image
Image

Secret garden

In het centrum van Eden District ligt de verborgen tuin. Een groene oase, als tegenhanger van de stoere kades van de Lloydpier, die uitnodigt tot spelen, ontmoeten en gezamenlijke activiteiten. In het ontwerp zie je nauwelijks verharding en vooral veel groen: mooie platanen, vogel-, vlinder- en bijvriendelijke bloemen en struiken en natuurlijke speelaanleidingen. Een hellinkje bijvoorbeeld of een stevige boomtak waaraan je een schommel kunt hangen. Maar er is ook ruimte voor een moestuin of een barbecueplaats bijvoorbeeld.

Image
Image
Image

Sustainable & Circulair

Natuurlijk hebben we diverse duurzame oplossingen in de plannen geïntegreerd. Zo combineert het Powernest aan de maas zon en wind als energiebron en worden op de hoogste daken PV- panelen toegepast. En we zorgen voor minder puin op de afvalberg: De bakstenen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en gevelplaten van gerecycled koper.

Een innovatief warmte-koude-opslagsysteem zorgt bovendien voor het verwarmen en koelen van de woningen. Het systeem maakt het mogelijk om het warmteoverschot tijdens warme dagen te benutten voor de warmtebehoefte tijdens koude dagen. En andersom.

Image

Parkeren in Eden District

Rondom de wortels van de platanen liggen 103 ondergrondse parkeerplaatsen in de parkeergarage. De in- en uitgang van de parkeergarage ligt aan Loods Borneo. Bijna alle woningen beschikken automatisch over een eigen parkeerplaats (à € 29.500,-) en voor een aantal luxe appartementen zoals de penthouses zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd.

Daarnaast zijn twee plaatsen gereserveerd voor deelauto’s. Ook je fiets pak je gemakkelijk. Dichtbij alle drie de toegangspoorten is er een fietsenstalling op de begane grond.

Stijlvolle binnenkomer

In Waterfront, aan de Kratonkade, kom je stijlvol binnen. Natuurlijke materialen, zoals ruw beton, hout en steen vormen de basis. De ruimte is mooi hoog, een ideaal plafond voor een paar mooie hanglampen. Waterfront heeft twee centrale entrees. Uiteraard krijgen beide entrees een soortgelijke sfeer.

Image

Planning en laatste aanbod

Eden District is in aanbouw. Over ongeveer een jaar, dus in het voorjaar van 2022, zullen de woningen klaar zijn. Riverside, Loods Borneo en Loods Bali zijn al op hoogte. En ook Waterfront gaat al behoorlijk de hoogte in. Binnenkort wordt het hoogste punt bereikt.

Riverside, Loods Borneo en Loods Bali zijn volledig uitverkocht. In Waterfront hebben we nog 1 tweelaags appartement, 2 Rooftop Apartments en 1 penthouse te koop. Het beschikbare aanbod kun je bekijken in de woningzoeker of op de pagina laatste aanbod.

Het laatste aanbod bekijken