BLOG | video's over Eden District

Voor Eden District hebben we diverse video's laten maken. De exclusieve animatiefilm van het exclusieve penthouse bijvoorbeeld. Maar ook een aantal interviews, met een van de kopers van een appartement in Waterfront en met architect Ferry in 't Veld over duurzaamheid en ontmoeten. Een overzicht en diverse linkjes tref je hier.

We hebben al diverse video’s gemaakt van Eden District en we gaan er zeker nog meer maken. Hieronder vind je een overzicht van de video’s die nu hebben. In het kort kun je lezen waar ze over gaan en via de linkjes kun je de video’s direct bekijken.

Animatiefilm penthouse van ruim 360 m2

Het penthouse in Waterfront, op de 8e verdieping, is ruim 360 m2. Bijzonder groot en dus alle ruimte voor een prachtige living, leefkeuken, bibliotheek, werkkamer en drie slaapkamers met een ensuite badkamer en walkin closet. De animatiefilm is als het ware een virtuele rondleiding door een uniek en prachtig ingericht penthouse, gestyled door Studio de Blieck uit Rotterdam.

Bekijk de video

 

Van Amsterdam naar Rotterdam
Martijn Pillich en zijn vriend kochten een appartement in Waterfront in Eden District met uitzicht op de Schiehaven. 7 hoog, want dan hebben ze meer privacy én kijken ze schitterend uit. Martijn kan niet wachten om hier straks te wonen. Op eten in de leefkeuken en het uitzicht op de stad met de ondergaande zon verheugt hij zich het meest.
Bekijk de video

 

Ontmoeten

In dit filmpje vertelt architect Ferry in ’t Veld uit eigen ervaring. Hij heeft zelf op de plek gewoond en kent de locatie daardoor supergoed. “Je weet hoe de wind waait en de zon ondergaat. Al deze aspecten hebben we meegenomen in het ontwerp.“ Ferry vertelt dat hij trots is op de gezamenlijkheid. In Eden District zijn volop plekken om te ontmoeten: bij de entree van Riverside is een lounge, voor de deur kun je lekker zitten én dan is er nog de groene binnentuin.

Bekijk de video

 

Duurzaamheid

De duurzaamheid van Eden District zie je terug op het dak. Daar ligt een powernest waar een windturbine en zonnepanelen energie opwekken. Verder zijn de bakstenen gemaakt van 50% gerecycled restmateriaal en het hout op de gevel slaat CO2 op! Maar misschien is de binnentuin wel de meest prettige duurzaamheidsmaatregel. Parkeren gebeurt onder de binnentuin, maar alleen aan de randen. Het midden van de tuin heeft over de volle diepte grond, waardoor hier een echte boom kan groeien en regenwater natuurlijk weg kan lopen.

Bekijk de video

 

Een kijkje op de bouw

Ben je benieuwd naar de bouw van Eden District? Bekijk dan dit filmpje dat gemaakt is in juni 2020. Met allerlei partijen wordt op de Lloydpier gebouwd aan een uniek, duurzaam plan waar stads wonen heel weids en vrij voelt. Naar verwachting kunnen de eerste bewoners van Eden District in 2022 hun huis betrekken. Wil je de vorderingen op de bouwplaats zien? Je kunt heel goed rond de bouwhekken lopen. Aan de hekken hangen ook QR-codes waarmee je een virtuele tour kunt maken.

Bekijk de video

 

Eden District bij Business Class

Christie’s International Real Estate is de makelaar van de luxe penthouses van Eden District. Leslie de Ruiter van Christie’s was een tijd geleden te gast bij Business Class. Met enthousiasme vertelt hij over Eden District. Ook neemt hij verslaggeefster Suze Mens mee naar de bouwplaats waar Marcel Groeneweg, de ontwikkelaar van Blauwhoed, uitlegt wat er zo bijzonder is aan de locatie en de woningen.

 

De penthouses liggen in het hogere segment. Bijzonder zijn de grote terrassen van 30 tot 100 m2, de flexibiliteit en de hoge plafonds. Verder woon je hier rustig en met privacy. En heb je een uniek zicht op de stad, de Maas en de havens van Rotterdam.

Bekijk de video